Wie zijn wij?

Over ons

GTL Europe biedt oplossingen voor bedrijven in de compostering en champignonteelt wereldwijd. Variërend van geautomatiseerde klimaatbehandelingsinstallaties, duurzame machines, geavanceerde automatiseringssystemen en klant-specifieke besturingssystemen tot en met bouwkundige constructies en installatieonderdelen voor composterings-bedrijven en champignonkwekerijen. Naast het uitvoeren van deelopdrachten realiseert GTL tevens complete turnkey-projecten. Met een team van 130 werknemers zijn wij dagelijks bezig met innoveren en optimaliseren wat ons een toonaangevend bedrijf maakt in de  champignon- en composteringswereld.

Januari 2013

Geschiedenis

GTL Europe werd in januari 2013 opgericht uit een fusie tussen drie bedrijven: Geraedts, Thilot en Lemmen. Door de krachten te bundelen, werden brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van compostering en champignonteelt bij elkaar gebracht. Daarmee verwierf GTL Europe een sterke marktpositie in haar branche. Onder de naam GTL Europe ontwikkelt en biedt een ervaren en toegewijd team industrie-specifieke oplossingen en diensten.

Geraedts

Geraedts Innovative Solutions (Swalmen, opgericht in 1921) ontwierp en installeerde klimaatinstallaties en leverde besturingssystemen en luchtreinigingsinstallaties. Naast deelopdrachten voerde Geraedts tevens complete turnkey-projecten uit op het gebied van champignonteelt en compostering. Het bedrijf stond bekend om zijn uitstekende metaalconstructiewerk en goede klantrelaties.

Thilot

Thilot Holland (Lottum, opgericht in 1966) heeft zich in de afgelopen 55 jaar ontwikkeld tot een succesvolle en gerenommeerde leverancier van betrouwbare en duurzame machines binnen de champignonsector, herkenbaar aan de opvallende gele kleur. Veel van deze machines doen zelfs na tientallen jaren nog steeds iedere dag trouw hun werk. Veel klanten wereldwijd weten dan ook telkens weer de weg naar Thilot te vinden.

Lemmen

Constructiebedrijf Lemmen (Venlo, opgericht in 1994) is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van luchtbehandelingsinstallaties voor de champignonteelt en installaties voor compostering en afvalverwerking. Installaties van Lemmen zijn gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur. Daarnaast staat het bedrijf bekend als een betrokken partner met een goede after sales.

Serviceaanvraag

Is uw verzoek om ondersteuning of dienstverlening dringend of niet dringend?

Dringend

Bij dringende storingen kunt u te allen tijde contact opnemen met ons storingsnummer: +31-77-2050 555.

Tussen 16:30 uur en 07:30 uur wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende servicemonteur.

Niet dringend

Voor niet dringende storingen en/of service-verzoeken, vragen wij u een mail te sturen naar servicedesk@gtl-europe.nl.

Uw mail wordt dan zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren, in behandeling genomen.