Operator lasrobot

GTL Europe
GTL Europe biedt een compleet productenpakket aan voor de champignonteelt en composteringsbranche, bestaande uit constructies, installaties, machines, oogstsystemen en besturingssystemen. De klanten van GTL Europe bevinden zich wereldwijd. In de markt heeft GTL een leidende positie verkregen door voorop te lopen in innovatie en door producten te leveren van de hoogste kwaliteit. Klanten waarderen ons vanwege onze passie en inzet voor zowel de klant alsmede voor de gehele sector. Betrokkenheid, vertrouwen en respect zijn hierbij belangrijke kernwaarden voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

De functie:
Als operator lasrobot ben je verantwoordelijk voor seriematig robotlassen van voornamelijk luchtkanalen en aanverwante producten van RVS en aluminium. De planning van de robot ligt vast, maar aan jou de taak om deze op een goede manier uit te voeren. Je zorgt ervoor dat de robot continue kan blijven draaien door de producten in de verschillende cellen goed op elkaar af te stemmen. Vervolgens voer je een kwaliteitscontrole uit en las je de werkstukken netjes af. Vanzelfsprekend kun jij kleine aanpassingen aan de robot doen als dat nodig is.

Wie zoeken wij?
Een positief ingestelde en leergierige collega met een mbo werk- en denkniveau. Enige relevante werkervaring bij een constructiebedrijf of ervaring met aluminium en RVS lassen is een pre. Je bent nauwkeurig, hebt ruimtelijk inzicht en beschikt over een echte aanpakkersmentaliteit. VCA-, heftruck- en veilig hijsen certificaat zijn een pre.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende zelfstandige functie binnen een no‑nonsens bedrijf waarin een familiecultuur heerst en er korte lijnen zijn. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf zijn een mooie aanvulling.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?
Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren! Mail je cv met motivatie naar vacature@gtl-europe.nl. Voor meer informatie kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of contact opnemen via 077 396 7777.

 

Acquisitie wordt niet op prijs wordt gesteld.

Solliciteer voor deze vacature

Serviceaanvraag

Is uw verzoek om ondersteuning of dienstverlening dringend of niet dringend?

Dringend

Bij dringende storingen kunt u te allen tijde contact opnemen met ons storingsnummer: +31-77-2050 555.

Tussen 16:30 uur en 07:30 uur wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende servicemonteur.

Niet dringend

Voor niet dringende storingen en/of service-verzoeken, vragen wij u een mail te sturen naar servicedesk@gtl-europe.nl.

Uw mail wordt dan zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren, in behandeling genomen.