Projecten

Enkele hoogtepunten uit het portfolio van GTL Europe: 

Monaghan

Monoghan is een van de grootste en meest vooruitstrevende paddestoelbedrijven ter wereld. Het bedrijf vroeg ons onder andere 10 fase 1 bunkers, 18 teeltcellen van in totaal 1200 m2 en 23 fase 2/3 tunnels turnkey Carbury Compost te realiseren. Bekijk wat we nog meer voor Monaghan deden.

Okechamp

Okechamp houdt zich bezig met alle fases van de paddesteoelteelt: van de productie van compost tot de teelt, de verwerking en invriezen van champignons en de logistiek en verkoop. Het bedrijf levert jaarlijks meer 40.000 ton champignons op de Europese markt. Bekijk wat we voor Okechamp deden.

Oakfield

Oakfield Champignons B.V. is een professionele agrarische productie- en verkooporganisatie die gespecialiseerd is in plukverse champignons en paddenstoelen van Nederlandse bodem. Het bedrijf is gelieerd aan de Engelse organisatie Oakfield Farm Products Limited. Bekijk wat we voor Oakfield deden.

Hajduk Mushrooms

Hajduk is een Pools bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van compost, champignons, graan en andere agriculturele producten. De wekelijkse productie van de champignonkwekerijen van Hajduk is ongeveer 170 ton. Bekijk wat we voor Hajduk Mushrooms deden.

WTT (Waste Treatment Technologies)

WTT gelooft dat afvalverwerking  een positieve bijdrage kan leveren aan het behoud van onze wereld. Doel van het bedrijf is om afvalstromen om te zetten in waardevolle materialen en apparatuur te ontwikkelen om recyclebare materialen te scheiden van de belangrijkste afvalstromen. Bekijk wat wij voor WTT deden.