Ontstaan

GTL Europe werd in januari 2013 opgericht uit een fusie tussen drie bedrijven: Geraedts, Thilot en Lemmen. Door de krachten te bundelen, werden brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van compostering en champignonteelt bij elkaar gebracht. Daarmee verwierf GTL Europe een sterke marktpositie in haar branche.
Onder de naam GTL Europe ontwikkelt en biedt een ervaren en toegewijd team industrie-specifieke oplossingen en diensten.

Geraedts

Geraedts Innovative Solutions (Swalmen, opgericht in 1921) ontwierp en installeerde klimaatinstallaties en leverde besturingssystemen en luchtreinigingsinstallaties. Naast deelopdrachten voerde Geraedts tevens complete turnkey-projecten uit op het gebied van champignonteelt en compostering. Het bedrijf stond bekend om zijn uitstekende metaalconstructiewerk en goede klantrelaties.

Thilot

Thilot Holland (Lottum, opgericht in 1966) heeft zich in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een succesvolle en gerenommeerde leverancier van betrouwbare en duurzame machines binnen de champignonsector, herkenbaar aan de opvallende gele kleur. Veel van deze machines doen zelfs na tientallen jaren nog steeds iedere dag trouw hun werk. Veel klanten wereldwijd weten dan ook telkens weer de weg naar Thilot te vinden.

Lemmen

Constructiebedrijf Lemmen (Venlo, opgericht in 1994) is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van luchtbehandelingsinstallaties voor de champignonteelt en installaties voor compostering en afvalverwerking. Installaties van Lemmen zijn gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur. Daarnaast staat het bedrijf bekend als een betrokken partner met een goede after sales.