GTL Europe Controls

GTL Europe bouwt en installeert besturingssystemen waarmee u het klimaat binnen uw kwekerij of composteringsbedrijf optimaal beheerst en uw machines nauwkeurig bedient. Om de beste compost en champignons te krijgen, zorgen wij ervoor dat de hardware en software perfect op elkaar zijn afgestemd.

Composteringsbunkers en -tunnels

Hoe beter het klimaat in uw bunkers en tunnels, hoe beter de kwaliteit van uw compost. Onze Fancom-besturingssytemen zorgen ervoor dat in de bunkers en tunnels het ideale klimaat heerst: de perfecte temperatuur, de juiste luchtvochtigheid en de juiste gehaltes stikstof, zuurstof en CO2. Met onze systemen kunt u de omstandigheden eenvoudig monitoren en bijstellen.

Champignonteeltcellen

Met onze Fancom-klimaatcomputers regelt u de ideale teeltcondities voor alle soorten paddenstoelen: verse lucht, recirculatielucht, koeling, verwarming, bevochtiging en stoom. De regelinstellingen zijn vastgelegd in 10 groeifases, zodat u de temperatuur, luchtvochtigheid, waterhoeveelheid en CO2-gehalte automatisch afstemt op het verloop van het teeltproces.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.