GTL Europe Constructions

GTL Europe ontwerpt, produceert en installeert uiteenlopende constructiewerken in aluminium en (roestvast)staal voor composteringsbedrijven en champignonkwekerijen. Hiertoe beschikt GTL Europe over geavanceerde ontwerpprogramma's en een moderne productiehal.

Bij het bouwen of verbouwen van een kwekerij of composteringsbedrijf komt meer kijken dan u denkt. U heeft zich bijvoorbeeld te houden aan lokale, provinciale en nationale wet- en regelgeving, u dient te voldoen aan de gestelde hygiëne-eisen en u wilt bovendien zo weinig mogelijk energie verspillen.

Zowel constructeur als adviseur

Bij GTL Europe begrijpen wij hoe wij een gebouw moeten realiseren dat aan al die eisen voldoet. Wij bouwen niet alleen champignon- en composteerbedrijven, maar voorzien u ook van deskundig advies. Zo zorgen wij ervoor dat u aan het eind van het project altijd het gewenste resultaat bereikt.

U kunt bij ons terecht met vragen over klein en groot constructiewerk. Wij zijn in staat een volledig operationeel bedrijf te verwezelijken, maar kunnen ook een bestaand gebouw optimaliseren of verbouwen zonder dat de productie van uw champignons of compost moet worden onderbroken.

Meer weten?

Benieuwd wat GTL Europe voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.