Lasser MiG – TIG

(fulltime)

 

GTL Europe

GTL Europe biedt een compleet productenpakket aan voor de champignonteelt en composteringsbranche, bestaande uit constructies, installaties, machines, oogstsystemen en besturingssystemen. De klanten van GTL Europe bevinden zich wereldwijd. In de markt heeft GTL een leidende positie verkregen door voorop te lopen in innovatie en door producten te leveren van de hoogste kwaliteit. Klanten waarderen ons vanwege onze passie en inzet voor zowel de klant alsmede voor de gehele sector. Betrokkenheid, vertrouwen en respect zijn hierbij belangrijke kernwaarden voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

 

De functie:

Als lasser MIG – TIG ben je verantwoordelijk voor het:

 

Wie zoeken wij?

Een positief ingestelde en leergierige collega met een mbo werk- en denkniveau. Relevante werkervaring bij een constructiebedrijf is een pre. Je hebt:

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende zelfstandige functie binnen een no‑nonsens bedrijf waarin een familiecultuur heerst en er korte lijnen zijn. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf zijn een mooie aanvulling.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren! Mail je cv met motivatie naar vacature@gtl-europe.nl t.a.v. Martijn Volleberg. Voor meer informatie kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of contact opnemen met Martijn via 077 396 7777.

 

Let wel: van 25 december 2020 tot en met 1 januari 2021 zijn wij in verband met de Kerstvakantie telefonisch niet bereikbaar en per mail beperkt bereikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *