International Sales Manager projects (fulltime)

GTL Europe
GTL Europe ontwerpt, ontwikkelt en bouwt omvangrijke turnkey projecten ten behoeve van de champignonteelt en composteringsbranche. De wereldwijde consumptie van champignons groeit sterk en zal de komende jaren zelfs versnellen vanwege de vele mogelijkheden van de champignon als vleesvanger en superfood. De teelt van champignons is volledig duurzaam zonder onze natuurlijke bronnen te belasten of uit te putten. GTL is trots om deel uit te maken van deze duurzame en sterk groeiende sectoren.

Het productenpakket van GTL bestaat uit constructies, installaties, machines, oogstsystemen en besturingssystemen. De klanten van GTL Europe bevinden zich wereldwijd. In de markt heeft GTL een leidende positie, verkregen door voorop te lopen in innovatie en door producten te leveren van hoge kwaliteit. Klanten waarderen ons vanwege onze passie en inzet voor zowel de klant alsmede voor de gehele sector. Betrokkenheid, vertrouwen en respect zijn hierbij belangrijke kernwaarden voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

De functie
Je onderhoud intensief contact met klanten en prospects over de hele wereld. In overleg met onze klanten stel je nieuwe projecten samen of bouw je bestaande projecten verder uit. Jij als specialist komt met verrassende en creatieve ideeën, waarmee we ons onderscheiden ten opzichte van concurrenten. Uiteindelijk worden de wensen en ideeën vertaald naar een offerte die wordt opgemaakt door de binnendienst. Als sales manager ben je verantwoordelijk voor het zekerstellen van de ingebouwde winstmarge, een correcte offerte en sluit je deze kort met de klant. Zodra de opdracht is ontvangen, draag je deze volledig over aan het projectbureau.

Wie zoeken wij?
Iemand die zich herkent in onderstaand profiel:

  • afgeronde hbo-opleiding (technische of bouwkundige richting) of vergelijkbaar niveau door werkervaring;
  • technische werkervaring in een zelfstandige internationale functie;
  • internationale reisbereidheid;
  • communicatief zeer vaardig in woord en geschrift in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
  • representatief, loyaal en proactief;
  • affiniteit met technische en agrarische sector (ervaring in champignonteelt is een pre).

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie met veel internationale contacten binnen een no‑nonsens bedrijf waarin een familiecultuur heerst en er korte lijnen zijn. Je maakt deel uit van een informeel team waar gezelligheid erg belangrijk wordt gevonden. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf zijn een mooie aanvulling.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?
Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren! Mail je cv met motivatie naar vacature@gtl-europe.nl t.a.v. Ruud Keunen. Voor meer informatie kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of contact opnemen met Ruud via 077 396 7777.

Solliciteer voor deze vacature

Serviceaanvraag

Is uw verzoek om ondersteuning of dienstverlening dringend of niet dringend?

Dringend

Bij dringende storingen kunt u te allen tijde contact opnemen met ons storingsnummer: +31-77-2050 555.

Tussen 16:30 uur en 07:30 uur wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende servicemonteur.

Niet dringend

Voor niet dringende storingen en/of service-verzoeken, vragen wij u een mail te sturen naar servicedesk@gtl-europe.nl.

Uw mail wordt dan zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren, in behandeling genomen.