Dat is wat we doen

Expertises

GTL Europe heeft vier divisies: GTL Europe Engineering, GTL Europe Constructions, GTL Europe Equipment en GTL Europe Controls. Samen zorgen deze divisies er voor dat wij in staat zijn om zowel losse componenten als een compleet project aan te nemen en als turn-key uit te voeren.

Benieuwd wat we te bieden hebben?

Bekijk onze expertises

De vier divisies van GTL Europe
GTL_Europe (logo pack)

GTL Europe Engineering

GTL Europe Engineering levert advies- en engineeringsdiensten aan composteringsbedrijven en champignonteeltbedrijven op het gebied van klimaattechniek, constructie, machinebouw en automatisering. Onze engineers ontwerpen samen met u de beste oplossing voor uw bedrijf.

Zowel engineer als adviseur:

Bij GTL Europe Engineering stellen we niet alleen vragen, maar geven we ook advies. Zo houden we in de ontwerpfase al rekening met factoren die van invloed zijn op het project zoals locatie, bodemgesteldheid, klimaat, lokale wet- en regelgeving etc.

GTL Europe Constructions

GTL Europe Constructions ontwerpt, produceert en installeert uiteenlopende constructiewerken in aluminium en (roestvast) staal voor composteringsbedrijven en champignonteeltbedrijven. Hiertoe beschikt GTL Europe Constructions over geavanceerde ontwerpprogrammaÔÇÖs en een moderne productiehal.

GTL Europe Equipment

GTL Europe Equipment ontwerpt en produceert sproeisystemen, oogstsystemen en machines voor de bereiding van fase I, fase II en fase III compost, evenals machines voor de champignonteelt.

Thilot-machines

De machines van Thilot hebben een uitstekende reputatie in de wereld van compostbereiding en champignonteelt. Zelfs na tientallen jaren doen veel Thilot-machines, herkenbaar aan de opvallende gele kleur, nog iedere dag trouw hun werk. De diverse machines zijn leverbaar voor alle fasen van het composteringsproces en de champignonteelt, in vrijwel elke denkbare configuratie. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke (proces)eisen van onze klanten, gebaseerd op een uitgebreide technische kennis. Meer dan 50 jaar fabricage-ervaring garandeert dat onze machines uitblinken wat betreft kwaliteit en levensduur.

GTL Europe Controls

Bunkers, tunnels en cellen

GTL Europe Controls ontwerpt, bouwt en installeert besturingssystemen die zorgen voor de meest optimale klimaatcondities in bunkers, tunnels en teeltcellen. Deze zorgen ervoor dat elke fase van het productieproces constant bewaakt wordt en indien nodig, bijgestuurd wordt.

Serviceaanvraag

Is uw verzoek om ondersteuning of dienstverlening dringend of niet dringend?

Dringend

Bij dringende storingen kunt u te allen tijde contact opnemen met ons storingsnummer: +31-77-2050 555.

Tussen 16:30 uur en 07:30 uur wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende servicemonteur.

Niet dringend

Voor niet dringende storingen en/of service-verzoeken, vragen wij u een mail te sturen naar servicedesk@gtl-europe.nl.

Uw mail wordt dan zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren, in behandeling genomen.