Bouwkundig tekenaar-constructeur

GTL Europe

GTL Europe ontwerpt, ontwikkelt en bouwt omvangrijke turnkey projecten ten behoeve van de champignonteelt en de bijbehorende composteringsbranche. De wereldwijde consumptie van champignons groeit sterk en zal de komende jaren zelfs versnellen vanwege de vele mogelijkheden van de champignon als vleesvanger en superfood. De teelt van champignons is volledig duurzaam zonder onze natuurlijke bronnen te belasten of uit te putten. GTL Europe is trots om deel te mogen uitmaken van deze duurzame en sterk groeiende sector.

Ons productenpakket bestaat uit constructies, installaties, machines en oogst- en besturingssystemen. De klanten van GTL Europe bevinden zich wereldwijd. In de markt hebben we een leidende positie verkregen door voorop te lopen in innovatie en door producten te leveren van de hoogste kwaliteit. Klanten waarderen ons vanwege onze passie en inzet voor zowel de klant alsmede voor de gehele sector. Betrokkenheid, vertrouwen en respect zijn hierbij belangrijke kernwaarden voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

 

De functie:

  • uitwerken van gebouwen voor de champignonteelt en composteringsbranche op technisch en bouwkundig gebied
  • bewaken en doorontwikkelen van standaarden
  • verzamelen van benodigde informatie in overleg met collega’s van je eigen afdeling (projectbureau) en andere afdelingen. Je hebt tevens contact met klanten en leveranciers.
  • meedenken over de standaardisatie van onze producten en het verbeteren van werkmethodieken en processen

 

Jouw profiel:

  • hbo-opleiding richting bouwkunde
  • affiniteit met de agrarische sector
  • ervaring met een 3D‑tekenprogramma
  • weet efficiënte constructies en oplossingen te bedenken
  • zelfstandig, inventiviteit en nauwkeurig
  • beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

 

Wat mag je van ons verwachten?

GTL Europe biedt jou een uitdagende zelfstandige functie in een groeiend internationaal bedrijf, waarbinnen diverse ontwikkelmogelijkheden zijn. De sociaal betrokken familiecultuur en korte lijnen zijn kenmerkend voor ons. Je komt terecht in een kundig en gezellig team. Naast ontwikkeling en hard werken zijn plezier en flexibiliteit ook erg belangrijk. Wij bieden een marktconform salaris met passende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf.

 

Enthousiast over werken bij GTL?

Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren! Mail je cv met motivatie naar vacature@gtl-europe.nl t.a.v. Ruud Aerts. Voor meer informatie kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of contact opnemen via 077 396 7777.

Solliciteer voor deze vacature

Serviceaanvraag

Is uw verzoek om ondersteuning of dienstverlening dringend of niet dringend?

Dringend

Bij dringende storingen kunt u te allen tijde contact opnemen met ons storingsnummer: +31-77-2050 555.

Tussen 16:30 uur en 07:30 uur wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende servicemonteur.

Niet dringend

Voor niet dringende storingen en/of service-verzoeken, vragen wij u een mail te sturen naar servicedesk@gtl-europe.nl.

Uw mail wordt dan zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren, in behandeling genomen.